Åka skidor bakom en häst...

...har ni sett någon göra det? Det ser jätteroligt ut! På stallet i torsdags så åkte barnen skidor bakom hästarna - matte sa att det kallas att tolka. Hästarna springer jättefort och bakom hästarna hänger det snören och längst ut på snöret hänger det en mäniska med ett par små små skidor på fötterna - snön yr - hästarna frustar och alla skratta. Vi var ute i tre timmar fast det var -20 grader - men det var så roligt att vi var varma i hjärtat och då fryser man inte!

Bussutflykt

Idag var lillmatte jättesnäll (som vanligt) med mig och brorsan. Hon tog oss på en busstur, hon sa att vi skulle få åka till ett helt nytt ställe med nya dofter och nya hundar att busa med - och hon hade rätt! Vi hade jättekul och dofterna var många och nya! Vi träffade fler roliga hundar som vi lekte med. När vi kom hem så var vi jättetrötta både jag och brorsan -men kul var det, trots att det var -15 grader kallt.






Matlåda

Mattes matlåda......den kom tantFina åt en dag den här veckan - hon mumsade i sig hela lunchen bestående av köttfärssås och spagetti....jag och brorsan fick ingenting :( men vi slapp å andra sidan att bli hårda i magen!

Tur att matte är en lugn och förstående matte hon log och klappade tantFina på huvudet och frågade om det smakade gott. Hur kunde matte då veta att det var tantFina som ätit upp maten och inte nån av mig eller brorsan...Jo för när hon såg att nån ätit upp hennes matlåda så ställde hon fram våran mat och den enda som inte gick fram till skålarna för att äta var just tantFina - hon låg i bäddan och njöt!

Fint besök

Vi har haft fint besök i en hel vecka :)
Vi har haft tantFina boende hos oss. Hennes matte Ewa är i Amerika närmare bestämt i Las Vegas. Matte är avundsjuk, fast Ewa ska ju jobba så så mkt glitter och glamour är det nog inte......fast å andra sidan kan man väl inte vara utan glittter och pengaklirr i Las Vegas.....

vilket väder..

Idag har vi mest varit inomhus :( matte och brorsan tycker att det är dåligt väder..vadå -20 och snöstorm kan inte stoppa en terrier! Jag tycker att det är mysigt att rummla runt i snön, det enda som är lite jobbigt är att snön liksom vill fastna i pälsen.
När jag skulle hjälpa matte att hämta en ny säng i dag så träffade jag tantFina. TantFina mådde inge bra, hon är alldeles vinglig och ramlar hela tiden, jag hoppas att hon blir frisk snart! Krya på dig tant Fina!

RSS 2.0