Äntligen tillbaka på jobbet :)

Gissa om jag blev lycklig idag när matte styrde bilen mot stallet, jag blev alldeles ivrig och började trampa omkring och gnälla lite - för nu ÄNTLiGEN skulle vi på jobbet!
Jag blev alldeles till mig när vi kom fram och började genast utforska om det varit några roliga hundar och hälsat på medan jag varit ledig - luktade och sprang omkring en stund innan matte sa att vi skulle gå in.
Matte hade ridlektioner så Brorsan hade tråkigt och lyckades plocka upp en grej i från soporna och dela den i tusen bitar - själv njöt jag av att vara tillbaka på jobbet.
Efter jobbet så åkte vi till Brorsans barnmorska Ewa. Matte lämnade mig och Brorsan där eftersom hon skulle iväg någonstans. Då fick Ewa för sig att jag skulle bada, jag hoppade i och ur badkaret innan jag kunde bestämma mig om det verkligen behövdes, sedan kom jag på att matte sagt atthon tyckte att jag luktade lite illa, så efter viss fundering så bestämde jag mig för att stanna i karet. Efter badet blåste Ewa mig torr och sprayade i nått i pälsen som luktade Äpple. så nu går jag omkring och luktar sommar - hur manligt är det då?

På bilden är jag dock inte nybadad och nyansad - bara JAG i egen hög person :)

Kommentarer
Postat av: Nicole

Skönt att vara tillbaka på jobbet. :)

2009-01-03 @ 15:00:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0